Jante fixe

Jante fixe de mari dimensiuni

Titan a dezvoltat o noua solutie care mareste puterea si precizia jantelor fixe de dimensiuni mari folosite la viteza de pana la 65 km/h.

Tehnologia se bazeaza pe o forma inovatoare a discului, al carui diametru este proiectat pentru imbunatatirea preciziei jantei. Discul este fixat prin presare in interiolul inelului si apoi este sudat pe o singura parte (acest tip de sudura nu afecteaza structura jantei in ansamblul ei). Datorita formei sale speciale noul disc asigura o suprafata de contact mai mare cu inelul – in comparatie cu discurile traditional sudate – rezultatand astfel o janta mai puternica. Aceasta noua solutie este ideala pentru roti fixe de mare viteza , care sunt concepute pentru a rezista la sarcini foarte grele.

Jante personalizate (pe comanda)

Prin intermediul partenerilor nostri din Elvetia – STARCO – Schaad AG, producem majoratatea tipurilor de jante personalizate, de cea mai buna calitate. Liniile de productie si sistemele de monitorizare a calitatii asigura produse care raspund cerintelor utilizatorilor masinilor agricole.

Daca nevoile dumneavoastra sunt speciale si aveti nevoie de produse rapid, serviciile noastre va sunt oricand la dispozitie!

Cerere de ofertă pentru Jante Fixe